Beeld zegt zoveel meer

Video

Video Content is King

Als ondernemingen écht impact willen maken, kiezen ze voor de inzet van video. Dat is natuurlijk niet voor niets,  want beelden zeggen meer dan duizend woorden. Wij kunnen jou helpen met het produceren van allerlei soorten video’s voor op socialmedia, als videoadvertentie of voor op de website.

Wil je bijvoorbeeld een product of dienst onder de aandacht brengen bij de klant? Dan maken wij een vette productvideo of video sales letter voor je!

Het kan ook zijn dat je graag een film wilt waarin het verhaal van jouw bedrijf wordt verteld en een positief gevoel achterlaat bij de klant. In dat geval zorgen wij voor een catchy bedrijfsfilm.

Vele andere formats zijn mogelijk. Een flythrough, aftermovie, shortdoc of recruitmentvideo. Het is maar net wat je wilt! 

Ook werken wij graag naast drones met FPV drones. Wij halen er alles uit om ons beeld zo pakkend mogelijk te maken. Bekijk ons werk eens hieronder.

Tijdens grotere producties werken wij vaak samen met Drone&Zo Deze FPV & Drone specialist staat altijd garant voor de meest spectaculaire aerial-shots. 

Het proces

Ben je een startend merk of juist een ervaren marktleider voor iedereen maken wij een passende beeldtaal. Geen opdracht is hetzelfde. Maar bij ons hebben ze wel iets gemeen, dat is onze  werkwijze.

Ontdekkingsfase

Hierbij proberen wij jou zo goed mogelijk te leren kennen zodat wij een zo goed mogelijk beeld hebben van de drive, visie en marketingdoelstelling van deze organisatie.

Conceptfase

In deze fase zullen wij een storyboard maken voor de film(s) en deze goed met jou doornemen, beoordelen, en bijsturen. Vervolgens zullen wij samen met jou de opnames gaan inplannen.

Designfase

Met de productiefase verstaan wij het filmen en editten van alle beelden. Dit is altijd de leukste fase omdat wij samen met jullie lekker aan de slag kunnen gaan en toffe beelden kunnen maken.

Oplevering

Tijdens de oplevering zorgen wij voor dat jij bent voorzien van de juiste videobestanden. Ook zullen we jou hierbij adviseren wat betreft het publiceren van de video’s op meerdere kanalen.

Ons werkHeb jij een mooi idee, welke je wilt voorleggen?