Digital Nomads

Online Marketing

Online Marketing

Vroeger zocht men nog in de Gouden Gids naar een loodgieter. Tegenwoordig is Google de plek waar een zoektocht begint. Om gevonden te worden, wil je investeren in online marketing en een goede website. Als online marketingbureau helpen wij ondernemers hun merk digitaal te positioneren.

Zo bedenken en bouwen wij nieuwe websites, of helpen ondernemers en marketeers met hun bestaande website. Ook voor technisch advies kun je bij ons terecht. Samen kunnen wij jouw SEO positie verbeteren door een website sneller te maken, of de meta-tags aan te passen.

Webdesign

Een website is je digitale visitekaartje. Je kunt je diensten tonen, of producten aanbieden. Wij denken graag met je mee, wat voor jou het beste werkt en daarna bouwen wij het voor je. Uiteraard kunnen wij ook helpen met het aanpassen van je bestaande website.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) staat voor zoekmachineoptimalisatie. Google inventariseert en indexeert iedere website. Zoekmachines kun je een handje helpen door goede zoekwoorden te vinden, of een goede meta description te schrijven.

Online advertenties & SEA

Soms wil je meer bezoeker trekken naar je website, of je aantal volgers op bepaalde platformen vergroten. Wij zijn bekend met advertenties op de platformen van Facebook, Instagram en Google. Hoe gaan wij te werk? Samen stippelen wij een goede strategie uit, en wij regelen de rest. Uiteraard overleggen we regelmatig, zodat we lopende campagne's kunnen bijsturen.

Bekijk ons werk live

Samen een project opstarten? Stuur ons een berichtje met jouw idee.